Ook morgen schijnt de zon.

Profiel

Naam Simon

Datum vertrek: dinsdag 16 april 2019
Datum terugkomst: donderdag 23 mei 2019
Dagen onderweg: 10
Dagen te gaan: 26
Vertrek
29%
Terugkomst

Momenteel in: Nederland

Over mij/mijn reis

(2019) April

3 maal is scheepsrecht.

Te voet naar Santiago de Compostela. De camino de la Plata. Een kleine 1100 km. En als ik er tijd en zin voor
krijg, nog een kleine 100 km verder, richting kust; Muxia. Dat moet dit keer maar eens bereikt worden.

Degene die zich afvraagt " waarom?";

Te veel tijd vanwege te veel werken, tenminste, dat vindt een ander. Ik ben daar gelukkig mee. Net iets meer doen dan verwacht. Er uit halen wat er in zit, en als het even kan juist nog iets meer. Opnieuw een weg die me toch al heel lang een geweldige uitdaging lijkt. Want wie ( of waarom) doe je zoiets? 


Ik wil dat meemaken, ervaren. Misschien dus daarom, omdat ik de tijd ervoor heb en de ervaring geweldig is. De prestatie en het doel zijn ondergeschikt. Zoveel besef ik me. Ik ga het nog een keer ervaren! En wil dat graag met jullie delen. Vandaar dit blog?De eerste trainingen zijn vanaf januari achter de rug. Regen en sneeuw heb ik al weer gehad. Nieuwe schoenen aangeschaft omdat de oude het niet gaan volhouden. En nog wat nieuwe kleren, voor de rest is het hetzelfde, dus mijn rugzak is weer te zwaar. Het gaat wel goed komen, denk ik.Maar dit was niet mogelijk geweest zonder Wilma. Want uiteindelijk kan ik deze tocht alleen maken dankzij haar. Wijffie, bedankt en tot over een week of wat . . . .

X X X

(2015) september

Op 4 september zijn Wilma en ik naar Australië vertrokken om Ronnie en Ewout ergens op de oostkust te ontmoeten. Het liep even wat anders omdat ons menneke zijn paspoort werd gejat, shit happens. Ze hebben daardoor hun reisschema wat aangepast. Daardoor reizen ze nu dezelfde route als wij, Cairns richting Sydney een hebben we ineens passagiers. Het had wat ons betreft eigenlijk niet mooier kunnen zijn.
Vanwege het geweldige internet in Australië niet iedere dag een verhaal maar waar mogelijk wat foto's met wat tekst. Ook mooi toch.

Groeten, Wilma een Simon

_______________________________________________

(2015)

Mijn Camino Primitivo is volbracht. Op 1 april vanaf Irun gestart op de Camino del Norte (ook wel de kustweg genoemd) en daarna vanaf Oviedo overgegaan naar het begin van de Primitivo. 

Samen met Hans en Bob vanaf Santa Cruz de Bezana op weg naar Santiago de Compostela, waar we op 1 mei zijn aangekomen.

Opnieuw een geweldige ervaring met bijzondere momenten. Bedankt voor al jullie reacties!

Binnenkort weer een vakantie en misschien ook weer meer verhalen.

Met vriendelijke groeten,

Simon

___________________________________________

(2014)

Te voet naar Santiago de Compostela. De camino Francés. Een kleine 800 km wandelen. En als ik er tijd en zin voor krijg, nog een kleine 100 km verder, richting kust.

Degene die er van hoort vraagt me waarom?

Te veel tijd vanwege te veel werken, tenminste, dat vindt een ander. Ik ben daar gelukkig mee. Net iets meer doen dan verwacht. Er uit halen wat er in zit, en als het even kan juist nog iets meer. En een weg die me toch al heel lang een geweldige uitdaging lijkt. Want wie ( of waarom) doe je zoiets. Ik wil dat meemaken, ervaren.

Misschien dus daarom, omdat ik de tijd ervoor heb en de ervaring me geweldig lijkt. De prestatie en het doel zijn ondergeschikt. Zoveel besef ik me. Ik ga het ervaren! En wil dat graag met jullie delen. Vandaar dit blog?

Maar dit was niet mogelijk geweest zonder Wilma. Want uiteindelijk kan ik deze tocht alleen maken dankzij haar. Wijffie, bedankt en tot begin juni.

X X X